چانا ماسالا غذای وگان

روش پخت چانا ماسالا
چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.


طرز تهیه چانا ماسالا:
مواد لازم برای چانا ماسالا :
روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده ۲ عدد
سیر خرد شده ۱ حبه
گشنیز آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری
زیره آسیاب شده ۲ قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای آسیاب شده نصف قاشق چایخوری
پودر زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
آب ۱ فنجان
نخود پخته شده ۲ فنجان
زیره بو داده ۲ قاشق چایخوری
پودر آمچور ۱ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیموترش نصف لیموترش
فلفل تند خرد شده ۱ عدد
زنجبیل تازه رنده شده ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه چانا ماسالا :
ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود ۳-۵ دقیقه.

 

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.
خرید ماسک ۵ لایه با تخفیف ویژه از تولیدکننده+ارسال رایگان!

سایت ساختن رو رایگان امتحان کن – واقعاً راحته

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید.

 

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت ۳۰ ثانیه بدون درب بپزید.

 

طرز تهیه چانا ماسالا,طرز پخت چانا ماسالا
طرز درست کردن چانا ماسالا
پیشنهاد ویژه
بلیط هواپیماخرید آنلاین بلیط هواپیما داخلی و خارجیقبل از گران شدن طلا، خرید کنخدمات حقوقی و ثبت ,وکالتدرخواست وکیل طلاق و مشاوره تلفنی رایگان

 

نکاتی برای چانا ماسالا:
• در انتهای چانا ماسالا گشنیز خرد را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید. و یا روی آن را با گشنیز خرد تزیین کنید.

 

• می توانید این غذای خوشمزه، تند و سالم را با برنج یا نان سرو کنید.